Uw event klinkt beter in de North Sea Jazz Club

wilt u een Bedrijfsfeest
organiseren in Amsterdam?

Licht uit, spot aan: de North Sea Jazz Club is klaar voor uw bedrijfsfeest, personeelsuitje of zakelijke evenement. In drie sfeervolle ruimtes creëren wij bijeenkomsten voor 15 tot 1500 mensen. Van intieme borrels tot complete congressen en van bijzondere lunches of diners tot onvergetelijke feesten. Compleet met live muziek van topartiesten en tot in de puntjes verzorgde catering. Bij de North Sea Jazz Club kunt u zelf een event organiseren, we kunnen dit samen doen of u laat de organisatie geheel aan ons Events Team over. Neem contact op

Evenementenlocatie Amsterdam

Deze bedrijven gingen u voor:

Tesla Logo
PWC Logo
Samsung Logo
Deloitte Logo
Grolsch-Logo
Google Logo
Accenture Logo
TomTom Logo
ING Logo
EnDeMol Logo
NOC NSF Logo
Nike Logo
NTR Logo
Ernst & Young Logo
Telegraaf Media Group Logo
Cognizant Logo
3 verschillende feest locaties in Amsterdam

Ontdek onze ruimtes

Westergastheater

Over het theater: De moderne theaterzaal heeft een inschuifbare tribune en flexibele zijwanden, daarachter ligt de foyer. Met openstaande wanden kunnen de zaal en de foyer desgewenst tot één transparante ruimte worden samengevoegd. Door de flexibele indeling leent de locatie zich goed voor uiteenlopende evenementen.


Capaciteit: Tot 900 personen


Jazz café

Onder het dak van de North Sea Jazz Club bevindt zich het jazzcafé; een sfeervolle, compleet ingerichte ruimte met een hoge nok, gebouwd met een zogenaamde polonceau-constructie. Het jazzcafé is voorzien van een basis licht- en geluidsysteem. Daarnaast zijn er doorlopend interessante exposities te bezichtigen.

Capaciteit: tot 100 personen


Meer info over de ruimtes
Clubzaal

De North Sea Jazz Club is een stijlvolle locatie met een intieme ambiance. De ruimte leent zich uitstekend voor diners en bedrijfsfeesten, maar ook zeker voor een presentatie of seminar. De Clubzaal is ingericht met een professioneel en hoogwaardig licht– en geluidssysteem waardoor elk event volledig tot zijn recht komt.

Capaciteit: tot 450 personen


Volledig verzorgde catering voor uw evenement

Volledig verzorgde bedrijfsFeesten en evenementen

De North Sea Jazz Club is als evenementen locatie van alle gemakken voorzien: een intiem podium met top-notch licht- en geluidsinstallatie, een volledig ingerichte bar, flexibel inzetbaar meubilair, presentatiesysteem, een uitschuifbare tribune, gratis Wi-Fi, een concertvleugel en –niet onbelangrijk- een nachtvergunning voor feesten tot in de kleine uurtjes.

Dankzij de samenwerking met MOJO hebben wij een groot artiesten- en muzikantennetwerk èn technici met handige handjes in huis. En onze chef en zijn professionele keukenteam verzorgen verfijnde hapjes of een complete lunch of diner naar uw wensen.
Ons Events Team denkt graag met u mee over de juiste invulling van uw bedrijfsfeest, personeelsuitje of zakelijke evenement. We zorgen voor een gestroomlijnde voorbereiding en een vlekkeloos georganiseerd evenement.

Bedrijfsuitje of bedrijfsfeest organiseren

Goed bereikbare evenementen locatie in Amsterdam

De North Sea Jazz Club ligt zeer centraal en is makkelijk te bereiken met zowel de auto, de fiets als het openbaar vervoer. Parkeergarage Q-Park Westergasfabriek ligt aan de Haarlemmerweg, op enkele minuten lopen van de Westergasfabriek. Voor uw gasten kunnen wij uitrijkaarten met een gereduceerd tarief aanbieden.

Bedrijfsfeesten en personeelsuitjes in Amsterdam

Let’s get this party started

Uw bedrijfsfeest klinkt beter in de North Sea jazz Club!

Klaar voor een klinkend bedrijfsfeest of zakelijke evenement in de North Sea jazz Club? Wij denken met plezier met u mee over de meest passende uitvoering. Neem vrijblijvend contact op om alle mogelijkheden te bespreken of maak direct een afspraak.

Copyright 2016 - North Sea Jazz Club Amsterdam